درحال بارگذاری...
گزارش جدید از وضعیت بورس ایران/ زنگنه: سرمایه‌ها از بازار خارج نشده‌اند
سرمایه گذاری مالی

گزارش جدید از وضعیت بورس ایران/ زنگنه: سرمایه‌ها از بازار خارج نشده‌اند

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا، محسن زنگنه با اشاره به نشست مشترک کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: در ادامه نشست‌های نظارتی، آخرین وضعیت بازار سرمایه در نشست مشترک کمیسیون حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و معاونان وی بررسی شد.

وی افزود: گزارشات بسیار جامعی در خصوص اتفاقات پیش آمده در بازار سرمایه از جنگ رمضان تاکنون ارائه شد که مجموع گزارشات بر خلاف برخی سیاه نمایی‌های دشمن، بسیار مثبت و خوشحال کننده بود.

وی گفت: بنابر گزارشات سازمان بورس و اوراق بهادار؛ از ابتدای جنگ رمضان تاکنون بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان پول وارد صندوق‌های کالایی، کشاورزی، انرژی و همچنین سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت شده است.

عضو کمیسیون حمایت از تولید خاطرنشان کرد: از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵؛ ۱۲۳ هزار میلیارد تومان نیز اوراق دولتی و خصوصی منتشر شده و به فروش رسیده است.

زنگنه گفت: همچنین در ایام جنگ رمضان میانگین ارزش معاملات روز بورس کالا، حدود ۱۱ هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان بوده که تقریباً برابر با میانگین ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ابتدای جنگ است؛ یعنی هیچ گونه کاهشی در خصوص معاملات بازار بورس کالا نداشتیم.

وی تصریح کرد: از ابتدای جنگ تاکنون ۱۱۱ طرح موفق به تامین مالی جمعی شده‌اند و توانسته‌اند حدود ۲/۳ همت منابع از بازار جذب کنند.

زنگنه ادامه داد: در همین دورانی که شاید عده‌ای گمان می‌کنند با کاهش سرمایه‌گذاری و یا فرار سرمایه مواجه بودیم؛ حدود ۷۲ مجوز برای افزایش سرمایه به ثبت رسیده است که منجر به افزایش سرمایه حدود ۳۱۵/۹ همتی این شرکت‌ها خواهد شد.

وی گفت: در مجموع به جز بازار اصلی که حتماً باید با تدابیر و تمهیداتی نسبت به بازگشایی آن اقدام شود ما در خصوص سایر شاخص‌های بازار سرمایه شاهد فضای بسیار مثبتی هستیم.

زنگنه یادآور شد: به رغم تبلیغات دشمن، به هیچ عنوان با خروج سرمایه از بازار بورس مواجه نبودیم؛ میزان پول ورودی به بازار سرمایه حاکی از این است که بازار مالی و بازار سرمایه ایران نسبت به آینده پسا جنگ نگاه و انتظارات مثبتی دارد که این خبر بسیار خوبی برای اقتصاد ایران است.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *