به گزارش اقتصادآنلاین؛ معاملات بازار سهام در تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۵، با فشار فروش آغاز و به اتمام رسید. اما با وجود اصلاح ۲ درصدی شاخص کل، برخی نمادها و گروهها، وضعیت بهتری داشتند. یکی از این گروهها، گروه مواد دارویی بود.
عملکرد شرکتهای دارویی در سود سازی و اخبار مثبت حول این صنعت، به جذابیت آن افزوده است. به نحوی که حتی ریسک جنگ نیز نتوانست مانع معامله در جهت مثبت شود.
با وجود اینکه همچنان ریسکهای سیاسی و نظامی پابرجاست، اما اهمیت آن پس از گذشت زمان و ادامه نیافتن درگیری، کاهش مییابد. بر این اساس انتظار میرود که افت شاخص در روز ۲۱ تیر، کمتر از روز گذشته باشد. همچنین پیشبینی میشود که هرچه به انتهای بازار نزدیکتر شویم، تعداد نمادهای مثبت و صفوف خرید نیز نسبت به روز پیش افزایش یابد.
در صورتی که در ۳۰ دقیقه ابتدایی بازار، سرانه خرید حقیقی نسبت به کل بازار روز گذشته، وضعیت بهتری داشته باشد، شاهد این خواهیم بود که تعداد نمادهای دارای صف فروش، به مراتب کمتر از ۳۵۳ صف فروش رو قبل خواهد بود.
در صورت محقق شدن این پیشبینی، در روزهای آتی متعادل شدن و مثبت شدن اکثر نمادها را در پیش خواهیم داشت. تاکید میگردد که لازمه این مورد، ادامه نیافتن درگیری است.
