درحال بارگذاری...
استفاده از روش‌های نوین، اولویت اصلی روابط عمومی‌هاست
روابط عمومی

استفاده از روش‌های نوین، اولویت اصلی روابط عمومی‌هاست

به گزارش آژانس خبری پی آر؛ غلامحسین غاربی در شورای اطلاع‌رسانی استان اظهار کرد: افتتاح راه‌آهن اردبیل – میانه، تسریع در عملیات اجرایی پایاب سد خداآفرین، افزایش ۳ برابری ساخت مدارس نسبت به سال‌های گذشته، افتتاح نخستین نیروگاه زمین‌گرمایی ایران در مشکین‌شهر و انعقاد ۷۹ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۳۰هزار میلیارد تومان که عملیات اجرایی ۲۸ تفاهم‌نامه به ارزش ۴۲هزار میلیارد تومان آغاز شده، بخشی از اقدامات دولت چهاردهم در استان اردبیل است.

وی افزود: با توجه به تأکید استاندار اردبیل بر انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی در پروژه‌های مهم استان که به بهره‌برداری رسیده یا در حال اجراست، روابط عمومی دستگاه‌ها تولید محتوای متنوع در قالب‌های مختلف را در دستور کار قرار دهند.

دبیر شورای فضای مجازی استان اردبیل تصریح کرد: روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان، علاوه بر پیگیری اقدامات اثرگذار رسانه‌ای، بهره‌گیری از شیوه‌های نوین در حوزه اطلاع‌رسانی، رسانه و فضای مجازی را نیز مورد توجه قرار دهند.

 

 

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌های تخصصی روابط عمومی به کانال پی آر در «بله» بپیوندید …

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *