کد خبر: 870
تاریخ خبر: 1403/09/15
در آستانه نمایشگاه بیستم تبلیغات: ماجرای یک سال فریبکاری آوین افراز، مجری انحصاری 20 دوره نمایشگاه تبلیغات از یک رسانه + مستند/ اعتدالی: 400 میلیون به ارشاد دادم، از آنها بگیرید!

تبلیغات نیوز- مدیرعامل آوین افراز، مجری انحصاری ۱۹ دوره نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی، علی رغم درخواست خدمات محتوایی از سوی این شرکت برای برگزاری نوزدهمین نمایشگاه تبلیغات (آذرماه ۱۴۰۲)، ضمن کلاهبرداری از یک رسانه تخصصی بخش خصوصی و عدم پرداخت بعد از یک سال مدعی شد ۴۰۰ میلیون تومان به یکی از زیرمجموعه وزارت ارشاد به قول خودش “دوستان ارشاد” دادم، آنها پول شما را ندادند!
وی در یک تماس تلفنی بعد از یک سال عدم پاسخگویی خود و شرکت آوین افراز به رسانه تبلیغات نیوز با وجود رد مطالبه این رسانه گفت: فاکتور شما را دیدم اما خارج از کشور بودم و پیام های بد وبیراه شما را دریافت کردم اما الان حاضرم پرداخت کنم!!
منظور وی از بد وبیراه، درخواست های پیامکی یک ساله بدون پاسخ بابت پرداخت بدهی آوین افراز با هشتگ های لقمه حرام، نامردی، کلاهبرداری و… است.
وی خطاب به تبلیغات نیوز با لحن طلبکارانه اظهار داشت: اگر می خواهید “داستان” حل شود، فاکتور پارسال را با تاریخ روزهای اخیر (آذرماه ۱۴۰۳) بفرستید.
منظور از داستان، حق تضییع شده یک رسانه بابت خدمات یک سال قبل است! موضوعی که برای مدیرعامل یک شرکت که پیشوند “سید” و “دکتر” را یدک می کشد، فقط یک داستان و ماجرای عادی است.
از آنجا که این توافق شفاهی و بر اساس اعتماد و جلسه سه نفره در دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد برگزار شده، وی در ابتدا به دلیل عدم امضای توافق، به دنبال انکار موضوع بود اما الان که در آستانه برگزاری بیستمین نمایشگاه تبلیغات است و به حمایت های سایر نهادها نیاز دارد، ناگزیر از پرداخت حق پایمال شده و جبران کلاهبرداری و عدم پاسخگویی یک ساله است.
مدیرعامل بازارمسلکی که با سوءاستفاده از حمایت نهادهای دولتی، پول های کلان بابت نمایشگاه از کانون های تبلیغاتی و سایر فعالان این حوزه به جیب زده و معتقد است رقم بدهی اش پولی محساب نمی شود، معلوم نیست چرا یک سال آن را معوق گذاشته است.
همچنین اگر معتقد است قبلا پول اطلاع رسانی تبلیغات نیوز به ارشاد پرداخت شده!! چرا قرار است دوباره پرداخت کند؟!! این در حالی است که تبلیغات نیوز به عنوان رسانه تخصصی این حوزه ربطی به دولت ندارد.
نکته جالب اینکه آوین افراز انتظار دارد بعد از یک سال عدم پرداخت، همان مبلغ سال گذشته “با فاکتور به تاریخ امسال” پرداخت شود تا سهل انگاری قبلی اش به چشم نیاید.
از این رو تبلیغات نیوز ضمن ارسال فاکتور سال قبل با همان مبلغ مورد توافق و نیز فاکتور امسال با اعمال هزینه جدید با توجه به شرایط تورمی، بار دیگر درخواست پرداخت بدهی خود را از آوین افراز مطالبه کرده اما تا کنون پاسخی دریافت نکرده است.
جای گله و شکایت از این افراد، که با شیادی و کلاهبرداری و سوءاستفاده از اعتماد دوسویه، حق رسانه ها را تضییع می کنند، به جای خود باقی است اما از نهادهای حامی این شرکت ها و این افراد که لقمه حرام را ترجیح می دهند، انتظار می رود انحصار برگزاری نمایشگاه را از فعالان بازارمسلک این حوزه بگیرند و امکان رقابت را برای تمام شایستگان این عرصه فراهم سازند.
گفتنی است طبق تعریف، کلاهبرداری عبارت است از فریب عمدی اشخاص برای کسب منافع غیرمنصفانه یا غیرقانونی یا محروم کردن قربانی از حقوق قانونی خود. کلاهبرداری، کاری بر پایه فریب است که کسی یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسهای انجام میدهند.
توضیح تبلیغات نیوز: مستندات درخواست علی اعتدالی، مدیرعامل آوین افراز از تبلیغات نیوز در تلگرام، اهانت به رسانه و زیر سوال بردن مسئولان وزارت ارشاد، وویس وی با تبلیغات نیوز موجود است و در صورت لزوم و عدم پاسخگویی منتشر خواهد شد.
توضیح بعد از انتشار گزارش:
پس از انتشار این گزارش، مدیرعامل آوین افراز، روز 20 آذرماه 1403، دقیقا یک سال بعد از ارسال فاکتور نوزدهمین نمایشگاه، حق الزحمه خدمات را با تاخیر 365 روزه با همان مبلغ سال گذشته پرداخت کرد. بدیهی است اگر بیستمین نمایشگاه تبلیغات پیش رو نبود و لزوم یک سری هماهنگی ها برای برگزاری آن ایجاب نمی کرد، این پرداخت معوقه صورت نمی گرفت.
این مطلب، به عنوان آرشیو در قالب یک سند رسانه ای درباره فریبکاری گروه آوین افراز منتشر شده است. بماند در تاریخ…

نظرات کاربران