درحال بارگذاری...
همکاری بزرگ انویدیا و ناور برای ساخت غول هوش مصنوعی آسیا
برندینگ، بازاریابی و تبلیغات

همکاری بزرگ انویدیا و ناور برای ساخت غول هوش مصنوعی آسیا

برند انویدیا با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در شرکت کره‌ای ناور (Naver)، همکاری خود با این غول اینترنت و خدمات ابری را وارد مرحله‌ای تازه کرد. این سرمایه‌گذاری بخشی از پروژه‌ای تا سقف ۱۰ میلیارد دلار برای توسعه یکی از بزرگ‌ترین مراکز داده هوش مصنوعی در کره جنوبی است؛ خبری که باعث شد سهام ناور بیش از ۱۰ درصد رشد کند.

به گزارش دنیای برند؛ برند انویدیا با خرید یک میلیارد دلار از سهام جدید شرکت کره‌ای ناور، گام مهمی در توسعه زیرساخت‌های جهانی هوش مصنوعی برداشت؛ اقدامی که بازار سرمایه نیز به آن واکنش مثبت نشان داد و سهام ناور در معاملات روز دوشنبه بیش از ۱۰ درصد افزایش یافت.

این سرمایه‌گذاری بخشی از همکاری راهبردی دو شرکت برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی حاکمیتی (Sovereign AI) در آسیا-اقیانوسیه، اروپا و خاورمیانه است؛ برنامه‌ای که نخستین بار در ماه ژوئن اعلام شد.

فهرست مطالب

در نخستین مرحله این همکاری، انویدیا، ناور و شرکت سرمایه‌گذاری بروکفیلد (Brookfield) قصد دارند با تأمین مالی تا ۱۰ میلیارد دلار، مرکز داده هوش مصنوعی ناور در کره جنوبی را توسعه دهند.

بر اساس اعلام ناور، این شرکت ۷.۲ میلیون سهم جدید را با ارزش یک میلیارد دلار در اختیار انویدیا قرار می‌دهد. همچنین بروکفیلد به‌عنوان شریک مالی پروژه، تا ۹ میلیارد دلار سرمایه مورد نیاز را تأمین خواهد کرد.

با این سرمایه‌گذاری، انویدیا به یکی از بزرگ‌ترین سهامداران ناور تبدیل می‌شود و حدود ۴.۵ درصد از سهام این شرکت را در اختیار خواهد داشت.

توسعه یکی از بزرگ‌ترین مراکز داده هوش مصنوعی

این پروژه در مرکز داده GAK متعلق به ناور در شهر سجونگ کره جنوبی اجرا خواهد شد و از جدیدترین پلتفرم‌های پردازشی انویدیا یعنی Vera Rubin و Blackwell بهره می‌برد.

🎯 برای اطلاع از جدیدترین تحولات برندها، همراه ما باشید 

تلگرام | اینستاگرام | لینکدین

طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، ظرفیت این مرکز داده تا سال ۲۰۲۸ به ۲۰۰ مگاوات خواهد رسید؛ ظرفیتی که امکان استقرار صدها هزار پردازنده گرافیکی (GPU) انویدیا را فراهم می‌کند.

چشم‌انداز ساخت زیرساخت‌های گیگاواتی

دو شرکت پیش‌تر از برنامه خود برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی در مقیاس گیگاوات در کره جنوبی و بازارهای بین‌المللی خبر داده بودند.

در زمان اعلام این همکاری، جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، گفته بود:

«اگر این چشم‌انداز محقق شود، ناور ۱۰ برابر بزرگ‌تر خواهد شد.»

به گفته ناور، ظرفیت یک گیگاواتی هدف‌گذاری‌شده، حدود چهار برابر حداکثر ظرفیت فعلی مرکز داده GAK سجونگ است که در حال حاضر بزرگ‌ترین مرکز داده فوق‌مقیاس (Hyperscale) کره جنوبی به شمار می‌رود.

تمرکز انویدیا بر گسترش اکوسیستم هوش مصنوعی

این سرمایه‌گذاری در ادامه راهبرد انویدیا برای گسترش حضور در اکوسیستم جهانی هوش مصنوعی انجام شده است. جنسن هوانگ بارها تأکید کرده کشورها باید زیرساخت هوش مصنوعی خود را توسعه داده و مدیریت کنند؛ رویکردی که می‌تواند بازار مشتریان انویدیا را فراتر از شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا گسترش دهد.

انویدیا در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در شرکت‌های فعال حوزه هوش مصنوعی انجام داده که از جمله آن‌ها می‌توان به سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری در OpenAI و ۱۰ میلیارد دلاری در Anthropic اشاره کرد.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *