درحال بارگذاری...
تردد ۱۶ هزار و ۶۶۰ مسافر از طریق مسیرهای دریایی و هوایی کیش
اقتصاد کسب و کار

تردد ۱۶ هزار و ۶۶۰ مسافر از طریق مسیرهای دریایی و هوایی کیش

به گزارش بازار، بندر تجاری کیش در هفته گذشته به هفت هزار و ۶۵۸ مسافر و یک‌هزار و ۴۱۲ دستگاه خودرو خدمات‌رسانی کرد و در این بازه زمانی، این میزان مسافر از طریق شناورهای مسافری تندرو و لندینگ‌کرافت‌ها جابه‌جا شدند.

بنا به اعلام سازمان منطقه آزاد کیش، از مجموع مسافران جابه‌جاشده در این مدت، سه هزار و ۸۷۵ نفر وارد جزیره کیش شدند و سه هزار و ۷۸۳ نفر نیز از جزیره خارج شدند.

بنا به این گزارش، همچنین در هفته گذشته، شناورهای خودروبر(لندینگ‌کرافت‌ها) با انجام ۱۰۹ سفر، چهار هزار و ۲۳۶ مسافر را جابه‌جا کردند که شامل ۲ هزار و ۴ مسافر ورودی و ۲ هزار و ۲۳۲ مسافر خروجی بود.

بنا به اعلام سازمان منطقه آزاد کیش، طی هفته گذشته یک‌هزار و ۴۱۲ دستگاه خودرو از طریق لندینگ‌کرافت‌ها جابه‌جا شدند که از این تعداد، ۶۶۸ دستگاه وارد جزیره شده و ۷۴۴ دستگاه نیز از کیش خارج شدند.

بنا به این گزارش، در این مدت، شناورهای مسافری تندرو نیز با انجام ۱۰۳ سفر، سه هزار و ۴۲۲ مسافر را جابه‌جا کردند که شامل یک‌هزار و ۸۷۱ مسافر ورودی و یک‌هزار و ۵۵۱ مسافر خروجی بود.

سازمان منطقه آژاد کیش همچنین اعلام کرد که فرودگاه بین‌المللی کیش در یک هفته گذشته با انجام ۷۳ پرواز ورودی و خروجی، هشت هزار و ۲ مسافر را جابه‌جا کرده است.

بنابراین گزارش، طی یک هفته گذشته در مجموع ۳۷ پرواز ورودی و ۳۶ پرواز خروجی در فرودگاه بین‌المللی کیش انجام شده و بر اساس این آمار، سه هزار و ۹۸۸ مسافر از طریق پروازهای ورودی، وارد جزیره کیش شده و چهار هزار و ۱۴ مسافر نیز با پروازهای خروجی، جزیره را ترک کردند.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *