درحال بارگذاری...
قطعی بی‌سابقه اینترنت، شرکت‌های خدمات ابری را در آستانه تعطیلی قرار داد
اخبار کارآفرینی و استارتاپ

قطعی بی‌سابقه اینترنت، شرکت‌های خدمات ابری را در آستانه تعطیلی قرار داد

عضو نصر تهران:

قطعی بی‌سابقه اینترنت، شرکت‌های خدمات ابری را در آستانه تعطیلی قرار داد

  • کد نوشته: 16535
  • هانیه عرفانی‌نژاد
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
  • 0
  • نایب‌رئیس کمیسیون خدمات مراکز داده و ابری نصر تهران هشدار داد که تداوم قطعی اینترنت و نبود حمایت فوری دولت، شرکت‌های این حوزه را با کاهش درآمد، خطر تعدیل نیرو و حتی تعطیلی مواجه می‌کند.
    قطعی بی‌سابقه اینترنت، شرکت‌های خدمات ابری را در آستانه تعطیلی قرار داد

    نایب‌رئیس کمیسیون خدمات مراکز داده و ابری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران نسبت به وضعیت بحرانی شرکت‌های فعال در این حوزه هشدار داد و اعلام کرد در صورت تداوم قطعی‌های اینترنت و نبود حمایت فوری دولت، ادامه فعالیت بسیاری از این شرکت‌ها با چالش جدی روبه‌رو خواهد شد.

    به گزارش روابط عمومی سازمان نصر تهران، یاسر سالم با اشاره به خسارات ناشی از اختلال‌های اینترنتی گفت: «این قطعی‌ها باعث کاهش محسوس درآمد شرکت‌ها، نارضایتی مشترکان و از دست رفتن بخشی از بازار شده است.»

    سالم در تشریح ابعاد این بحران اظهار کرد: «کاهش درآمد به دلیل عدم امکان مصرف خدمات توسط کاربران، از جمله مهم‌ترین پیامدهای این وضعیت بوده است.»

    به گفته او، نارضایتی مشترکان، عدم امکان وصول مطالبات، نپذیرفتن صورتحساب‌ها از سوی برخی مشتریان و از دست رفتن بخشی از مشتریان، از دیگر تبعات مستقیم این اختلال‌ها به شمار می‌رود؛ مسائلی که فشار مالی مضاعفی را به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ابری تحمیل کرده است.

    در صورت تداوم این وضع، شرکت‌ها ناچار به تعدیل نیرو خواهند شد

    نایب‌رئیس کمیسیون خدمات مراکز داده و ابری نصر تهران تأکید کرد: «تاکنون تعدیل نیرویی در این حوزه صورت نگرفته است»، اما هشدار داد که ادامه این شرایط می‌تواند پیامدهای جدی‌تری برای فعالان این صنعت به همراه داشته باشد.

    به گفته او، در صورت تداوم روند فعلی، شرکت‌ها ناچار خواهند شد برای بقا به سمت کاهش هزینه‌ها از جمله تعدیل نیرو یا کاهش کیفیت خدمات حرکت کنند.

    حمایت دولت از شرکت‌های فعال در مراکز داده و ابری ضروری است

    سالم درباره راهکارهای پیشنهادی برای جبران خسارات گفت: «تخصیص بودجه از سوی دولت به‌منظور جبران خسارات درآمدی شرکت‌ها ضروری است.»

    او همچنین رایگان‌سازی یا اعمال تخفیف مؤثر در صورتحساب خدمات مرتبط با برق، پهنای باند، انتقال زیرساختی و مخابراتی در دوره قطعی را از جمله اقدامات فوری دانست که می‌تواند بخشی از فشار مالی واردشده را کاهش دهد.

    به گفته او، ارائه تخفیف‌های مالیاتی و بیمه‌ای نیز از دیگر حمایت‌های مورد نیاز این بخش است.

    سالم در پایان تصریح کرد: «در صورت تداوم این روند و عدم حمایت دولت از کسب‌وکارها، شرکت‌ها ناچار به تعدیل نیرو، کاهش کیفیت خدمات و در نهایت تعطیلی خواهند شد.»

    نظرات

    نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *