درحال بارگذاری...
برندینگ، بازاریابی و تبلیغات

احیای برند گردشگری اصفهان؛ بازگشت نصف‌جهان به مدار رونق با ضریب اشغال بالای مراکز اقامتی

داود آبیان، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اصفهان، با اعلام ثبت ضریب اشغال صددرصدی در کاشان و رشد قابل‌توجه اقامت در هتل‌های مرکز استان، از «بازیابی برند گردشگری اصفهان» خبر داد. وی با تأکید بر اینکه شواهد میدانی نشان‌دهنده خروج تدریجی صنعت گردشگری از رکود است، اعلام کرد که این معاونت با تداوم استراتژی‌های هدفمند برندسازی و اجرای طرح‌های حمایتی، در پی تثبیت این رونق و بازگرداندن شکوه گردشگری به دیار نصف‌جهان است.

به گزارش دنیای برند؛ داود آبیان، امروز دوشنبه ۴ خردادماه، با اعلام آمار امیدوارکننده از ضریب اشغال واحدهای اقامتی، گفت: بر اساس پایش‌های صورت گرفته، شاهد رشد قابل‌توجه در آمار اقامت گردشگران هستیم؛ به‌طوری‌که ضریب اشغال هتل‌های اصفهان در ایام پایان هفته به ۷۰ درصد و در روزهای میانی هفته به ۴۰ درصد رسیده است.

معاون گردشگری استان اصفهان با اشاره به استقبال کم‌نظیر از مقاصد گردشگری پیرامونی، از ثبت ضریب اشغال ۱۰۰ درصدی در پایان هفته‌های شهرستان کاشان خبر داد و این روند را نشانه‌ای روشن از «بازیابی برند گردشگری استان اصفهان» دانست.

🎯 برای اطلاع از جدیدترین تحولات برندها، همراه ما باشید

تلگرام | اینستاگرام | لینکدین

آبیان با تأکید بر اینکه شواهد میدانی و افزایش تردد گردشگران در سطح شهر، گویای بهبود وضعیت در این حوزه است، ادامه داد: تلاش‌های ما برای حفظ این شتاب ادامه دارد و معاونت گردشگری استان با اجرای طرح‌های حمایتی و تداوم استراتژی‌های برندسازی، برنامه‌های ویژه‌ای را برای استمرار این رونق و پایداری در صنعت گردشگری در دستور کار دارد.

او ابراز امیدواری کرد که با تداوم برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شاهد رونق بیش‌ازپیش کسب‌وکارهای وابسته به گردشگری و بازگشت کامل شکوه گردشگری به دیار نصف جهان باشیم.

منبع: میراث‌آریا

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *