درحال بارگذاری...
سامسونگ رقیب‌ مک‌بوک نئو را معرفی کرد
فناوری

سامسونگ رقیب‌ مک‌بوک نئو را معرفی کرد

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، محصول جدید ۴۵۰ دلار از نسخه‌ی پیشین گلکسی بوک ۶ ارزان‌تر، اما دلار از مک‌بوک نئو بیشتر است. ارائه‌ی درگاه‌های متنوع، نمایشگر بزرگ‌تر و کانفیگ‌های ذخیره‌سازی گسترده‌تر می‌تواند کاربران را به خرید ترغیب کند.

نمایشگر ۱۴ اینچی دستگاه از نوع LCD با وضوح ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل، روشنایی ۳۵۰ نیت، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و پوشش ضدتابش نور است. در بخش اتصالات، برخلاف درگاه‌های محدود مک‌بوک نئو، دو درگاه USB Type-C، یک درگاه USB Type-A، خروجی تصویر HDMI و جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا در دسترس قرار دارد که نیاز به تبدیل‌های جانبی را حذف می‌کند.

سامسونگ رقیب‌ مک‌بوک نئو را معرفی کرد

در مدل پایه پردازنده اینتل مدل Core 3 و در مدل‌های بالاتر پردازنده‌ی Core 5 با واحد پردازش عصبی ۱۵ تریلیون عملیات بر ثانیه (TOPS) قرار دارد. رم در نسخه‌های ۸ و ۱۶ گیگابایت از نوع LPDDR5X و فضای ذخیره‌سازی SSD از نوع PCIe NVMe با ظرفیت‌های ۲۵۶ گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت عرضه می‌شود.

تامین انرژی لپ‌تاپ را باتری ۶۱٫۲ وات‌ساعتی با شارژدهی تا ۲۵ ساعت بر عهده دارد که به‌کمک شارژر ۴۵ واتی درون جعبه، طی ۳۰ دقیقه تا ۳۳ درصد شارژ می‌شود. دستگاه با سیستم‌عامل‌های ویندوز ۱۱ هوم یا پرو، امکانات هوش مصنوعی Galaxy AI و رنگ‌های خاکستری و نقره‌ای بنفش وارد بازار ایالات متحده شده است.

۵۸۵۸

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *