درحال بارگذاری...
طاهره عبدالهی سرپرست روابط‌عمومی شرکت دماوند انرژی عسلویه شد
روابط عمومی

طاهره عبدالهی سرپرست روابط‌عمومی شرکت دماوند انرژی عسلویه شد

به گزارش آژانس خبری پی آر به نقل از روابط‌عمومی شرکت دماوند انرژی عسلویه؛ دکتر عبدالهی از اعضای بنیاد ملی نخبگان ایران و از کارکنان شرکت دماوند انرژی است.

وی همچنین از فعالان حوزه‌های اجتماعی و رسانه‌ای استان بوشهر و از محققان و پژوهشگران کشور به شمار می‌رود و دارای سوابق علمی و پژوهشی ارزشمند، از جمله انتشار مقالات در نشریات معتبر بین‌المللی (ISI) است.

این انتصاب در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، مدیریتی و رسانه‌ای دکتر عبدالهی و با هدف ارتقای جایگاه روابط عمومی، توسعه ارتباطات سازمانی و افزایش تعامل مؤثر با ذی‌نفعان و افکار عمومی صورت گرفته است.

شرکت دماوند انرژی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کننده خدمات یوتیلیتی کشور در منطقه پارس عسلویه شناخته می‌شود و هم اکنون با ارائه خدمات حیاتی به بیش از ۲۳ مجتمع پتروشیمی، نقشی راهبردی در راه‌اندازی و تداوم فعالیت صنایع پتروشیمی منطقه ایفا می‌کند.

همچنین در آیینی با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت، از خدمات و تلاش‌های علی چراغی در دوران تصدی مسئولیت روابط عمومی شرکت دماوند انرژی عسلویه قدردانی شد.

طاهره عبدالهی سرپرست روابط‌عمومی شرکت دماوند انرژی عسلویه شد

 

 

 

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌های تخصصی روابط عمومی به کانال پی آر در «بله» بپیوندید …

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *